Referenciák

UBD

Clara Chirculescu

“A hozzánk hasonló nemzetközi vállalatok számára nélkülözhetetlen a helyi és a nagyvállalati szintű jelentések azonnali elérhetősége. Az Exact Globe Next kellő támogatást biztosít a szükséges céges riportjaink elkészítéséhez. A sztenderd Exact Globe Next-megoldások, és az egyéb testreszabott jelentéskészítő programok használatával mindig időt takarítottam meg a munkavégzésem során. Továbbá azzal, hogy minden pénzügyi folyamat egy helyen található és minden adat valós idejű, sokkal könnyebben tudom a riportokat összeállítani a helyi hatóságok vagy cégcsoportunk menedzsmentje számára. Az Exact Globe Next egyedülálló, integrált megoldásokat biztosít, legyen szó akár könyvelésről, pénzügyi vagy tőzsdei tranzakciókról. Használatával teljes rálátásunk van saját üzleti tevékenységünkre.  Számunkra az Exact Globe Next biztosítja az igazi ERP-megoldást”

Iron_Moutain

Felix Mihai

„Egy olyan nemzetközi vállalatnak, mint az Iron Mountain az Exact Globe ERP-megoldása valódi előrelépést jelent a pénzügyi folyamatok automatizálásában, amely azt is lehetővé teszi, hogy a vállalat különböző részlegei fennakadás nélkül tarthassanak kapcsolatot egymással. Bármikor leellenőrizhetem bármelyik részleg üzleti folyamatait, és azonnal hozzáférhetek a vállalat pénzügyi tranzakcióihoz és dokumentumaihoz. Legyen szó akár csoportos jelentések készítéséről, vagy a helyi jogszabályok betartásától, az Exact Globe ERP-rendszerével mindig gyorsan meg tudjuk hozni az üzleti döntéseket”

ardaghgroup

Somogyi Tamás

„A DBH IT Services Kft. által nyújtott Exact Globe Next megoldás segítségével hatékonyabbá vált a házon belüli folyamat-menedzsment az Ardaghnál. Egy jól működő ügyviteli rendszerrel bárki előnyre tehet szert konkurenseivel szemben, és számunkra ezt nyújtja az Exact megoldása. Belső folyamataink hathatósabb megszervezésével gyorsabban tudunk reagálni az ügyfeleink megkereséseire, igényeire. A jól működő folyamatok egyben helyes és pontos számlázást is jelentenek, amelynek pozitív hatásait nemcsak az ügyfelek, hanem a mi pénzügyeseink is érzékelnek és értékelnek.”